Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Borondi AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på nettsiden nuet.io. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven §19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven §18 1.ledd).


Borondi AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved å kontakte oss.

Lokasjon
Vi benytter Domeneshop AS til drift av webhotell og databaser. Ved å bruke norsk leverandør, med serverpark i Oslo, så holder vi brukernes data i Norge. Domeneshop er underlagt norsk personvernlov, og vi forventer at de retter seg etter denne. Norge har også noen av verdens strengeste personvernlover, noe som sikrer deg som bruker.

Informasjonskapsler (cookies)
Det benyttes kun nødvendige cookies på nuet.io. Dette er små tekstfiler som lagres lokalt på din enhet. Formålet er blant annet å huske din innloggingsinformasjon og språkvalg. Du aksepterer cookies ved å la dette være aktivert i din nettleser. Du kan manuelt skru av godkjenning for cookies i din nettleser, ofte inne på «Valg» eller «Innstillinger».

Brukerregistrering
Det er frivillig å registrere seg og opprette sin egen brukerkonto på nuet.io. Alt som trengs er et valgfritt brukernavn, passord, samt en gyldig e-postadresse. Dette trenger vi for at du senere skal kunne logge inn igjen for å redigere ditt innhold. Passordet krypteres slik at ingen mennesker kan gjenkjenne det.

Vi lagrer tidspunkt og IP-adresse for sist innlogging. Denne informasjonen brukes til dokumentasjon og eventuell utestengelse av brukere som bryter brukervilkårene våre.

Registrerte brukere kan selv redigere og slette sitt eget innhold. Dersom en bruker velger å slette hele eller deler av sin brukerkonto så blir innholdet umiddelbart deaktivert for deretter å bli satt i karantene i 30 dager før endelig sletting. Dette gjøres for å forhindre at andre brukere umiddelbart kan opprette ny brukerkonto med samme brukernavn, samt for dokumentasjon dersom en konto har inneholdt tekst/bilder som bryter norsk lov.

Vi gjør oppmerksom på at alt innhold som er synlig på internett kan bli kopiert/lagret av besøkende, eksterne nettløsninger og nettroboter, noe Borondi AS ikke har kontroll over og dermed ikke kan holdes ansvarlig for. Vær derfor forsiktig med å publisere innhold du senere kan angre på.

Kommentarer
Besøkende på nuet.io kan kommentere på innlegg. Det er da obligatorisk å fylle inn navn og kommentar. Denne informasjonen, kombinert med tidspunkt, lagres og vises i kommentarfeltet. Man kan velge å bruke et anonymt alias dersom man foretrekker det fremfor reelt navn. Kommentarer kan slettes av både administrator (nuet.io) samt brukeren som publiserte innlegget der kommentaren ble skrevet. Ved sletting skjules kommentaren øyeblikkelig, og legges i karantene i 30 dager før endelig sletting. Dette gjøres av hensyn til dokumentasjon ved eventuell regelbrudd. Dersom en bruker ønsker å fjerne sin egen kommentar må det tas kontakt med Borondi AS eller bloggeren direkte.

Vi arkiverer også IP-adressen til den som skriver kommentar. Dette er informasjon som kun er tilgjengelig for Borondi AS, og brukes til dokumentasjon av eventuelle brudd i henhold til våre brukervilkår eller norsk lov.

Bestilling
Personopplysninger blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen, og oppbevares i henhold til regnskapsloven. Vi benytter Vipps AS som underleverandør for betalingsløsningen. Betalingsinformasjonen du gir oss vil da også lagres i deres databaser, og dermed kunne leses av de. Vipps AS er underlagt samme personvernlov, og vi forventer at de retter seg etter denne.

Deling av artikler
Dersom du deler innhold fra nuet.io på eksterne nettsider, som f.eks Facebook eller Twitter, så henvises det til deres respektive personvernerklæringer.

Rettigheter
Ved henvendelse kan du få innsyn i de opplysninger som Borondi AS har lagret om deg. Denne informasjonen skal så kunne korrigeres eller slettes dersom du ønsker det.

Kontakt
Borondi AS, send e-post

Sist oppdatert: 01.05.2021

Vennligst roter telefonen.